Ik wil

Ik wil vooruit
Ik wil te veel
Ik wil schrijven, fotograferen, breien, fietsen, schilderen, creëren, lezen, uit eten, zingen, auto rijden, componeren, werken, mensen ontmoeten, reizen, dichten, wandelen, koken, naar de sauna
Ik wil te veel
Ik wil nog niet echt afscheid nemen van wat ik vroeger kon en deed
Ik wil blijven hopen dat het ooit allemaal weer helemaal normaal wordt
of in ieder geval een heel stuk normaler.

Om dat te kunnen bereiken wil ik voor mezelf doelen stellen om vooruit te komen, om mijn grenzen te verleggen, om dingen te doen die ik al een hele tijd niet heb gedaan. Zo wil ik dit theaterseizoen minimaal zes voorstellingen fotograferen. Dat lijkt niet heel veel maar dat is toch al drie keer zo veel als vorig seizoen.
Daarnaast wil ik op bezoek bij vrienden die wat verder weg wonen. Uitstapjes buiten de regio zijn de afgelopen jaren ook heel erg schaars geweest. Nou zal ik nog niet iedere twee weken en zelfs niet iedere maand een dergelijke reis ondernemen, maar een aantal keer gaat vast wel lukken.
En ik wil langzaamaan weer aan het werk. De afgelopen twee weken heb ik al bijgedragen aan de blog van theater Speelhuis en vanaf volgende week ga ik een paar uur per week helpen op kantoor. Ik heb er erg veel zin in en ik ben benieuwd hoe mijn lijf daar op gaat reageren.

Natuurlijk wil ik veel meer dan dat, maar voor de komende weken neem ik hier genoegen mee. Er staat al een theateruitstapje naar Amsterdam in de planning waar ik heel erg naar uitkijk en wat me waarschijnlijk heel veel kruim gaat kosten dus dat in combinatie met een dagdeel werk per week is al een behoorlijke aanslag op mijn energiehuishouding. Ik hoop dat ik de ruimte houd om naast de zorg voor mezelf ook nog wat aandacht te besteden aan de mensen om me heen en om wellicht ook nog een dagje sauna te plannen. Het komt vast goed (al maak ik me een klein beetje zorgen) en ik beloof dat ik goed op mezelf zal letten.

Advertenties

Tags: , , ,

4 Reacties to “Ik wil”

  1. Rode Hemelwandelaar Says:

    Know the feeling…. heb er ooit een tekening van gemaakt – een danseres die struikelt over all haar wensen en valt – uiteindelijk moet een keuze gemaakt worden naar wat werkelijk met hart en ziel bij jou hoort en de rest gedeeltelijk als hobby. Heeft lang geduurd mijn uitsorteerwerk :-)) Succes Sigrid ♥

  2. Daphne Says:

    Jeetje Sigrid, wat een mooie plannen en idealen, maar weet ook dat als het niet gaat, dan gaat het niet, he?!! Dan is het ook geen ramp! Je bent goed bezig!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: