Afgehaakt

125De Blogpauze hier was niet voor niks. Laten we het er op houden dan de afgelopen zomer niet in het rijtje fijnste zomers terecht gaat komen. En de paar maanden ervoor en erna waren ook niet altijd even makkelijk. Maar inmiddels gaat het weer een stuk beter en heb ik weer energie om te schrijven.

Echt helemaal niks doen kan ik echter niet zo heel goed, dus ook in die mindere maanden hield ik mezelf wel bezig. Wat ik nogal veel deed was haken. Het is een prima tijdverdrijf en je kunt t ook doen als je plat op de bank ligt. En vooral dat laatste is vrij lastig met allerlei andere bezigheden. Nu wil ik, als ik ga koken, de boontjes nog wel eens liggend op de bank schoonmaken maar een uitje snijden is een heel stuk lastiger.

128Maar haken gaat dus wel. Breien trouwens ook wel, maar dat is toch al weer een stukje lastiger omdat de lange breipennen dan nog wel eens in de weg willen zitten. En dus houd ik het veelal bij haken.

Het voordeel van haken is dat het nogal veelzijdig is. Je kunt heel verschillende dingen maken. Wat is daarnaast erg fijn vind is dat je al snel resultaat ziet. Zelfs als je met een grote deken bezig bent, zie je die onder je handen groeien. Voor de kleinere projecten geldt dat ze binnen een paar avonden af zijn. En dat motiveert.1018

Het afgelopen half jaar heb ik dan ook veel projecten af kunnen ronden. Ik hou ervan om met verschillende dingen tegelijk bezig te zijn, en op een bepaald moment liep  dat een beetje de spuigaten uit, en ik besloot even aan niks nieuws te beginnen. De resultaten zal ik hier de komende tijd plaatsen. In de categorie “Uitgebreid en afgehaakt”.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: